9. června 2014

Dior & TA kolekce


Letní limitovaná kolekce Dior IT je tak barevná a jiná, že jakmile ji poprvé uvidíte, nebudete na ni moci zapomenout! Řasenky a linky v intenzivních barvách ve vás probudí skrytého Picassa a dostanete nepřekonatelnou chuť něco (nebo někoho) namalovat. Mezi pastelovými očními stíny najdete stejné barvy, jako mají linky a řasenky. Ale nenechte se zmást, pokud byste totiž chtěli použít všechny produkty ve stejné barvě, Dior říká NE. Dvě nebo rovnou tři různé barvy jsou nutností. A že je z čeho vybírat?




Řasenky mají měkký a příjemný kartáček, který precizně oddělí i ty nejjemnější řasy spodního víčka nebo ve vnějším koutku oka. Speciální gelovou texturu řasenky lze rozpustit i v teplé vodě, pro dokonalé odlíčení tak postačí i velmi jemný odličovač.



Textura linek je podobná textuře řasenky, gelové složení obsahuje velmi intenzivní čisté barevné pigmenty, díky kterým je výsledná linka nepřehlédnutelná. Opět jde lehce rozpustit v teplé vodě nebo klasickém odličovači.


Součástí kolekce je i černá linka a řasenka, klasika, pokud si na barvy opravdu netroufáte. Sáhnete-li však po černé, využijte intenzivní metalický stín v černé barvě, ideálně pro večerní líčení.



Už máte v hlavě vybranou svoji "IT" kombinaci? :) Pokud ještě ne, podívejte se na tento look.


Začněte očním stínem Yellow z letní kolekce, který naneste na celé horní víčko. Podél horních řas vykreslete černou intenzivní linku s pomocí gelové Dior Addict IT-line v odstínu Black. Poté stejnou linkou, tentokrát v odstínu Purple, podkreslete celou řadu spodních řas a nebojte se linku protáhnout, co to jde. Na závěr pročešte všechny řasy řasenkou Dior Addict IT-lash v odstínu Purple. Fialovou barvu můžete jednoduše nahradit třeba modrou, která ke žluté krásně ladí! A nebo taky růžovou...záleží jen na vaší aktuální náladě. :)


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

ten vizuál je boží...a díky za TIP. Monika