17. února 2014

Max Factor - lednové novinky

Začátkem roku uvedl Max Factor na trh dvě zajímavé novinky. Řasenka i tužky na oči z kolekce Excess slibují výjimečnou odolnost a intenzitu barev. Jak je to s nimi doopravdy vám přiblížíme v následujícím článku.

























Že výrazné oči nikdy nevycházejí z módy nám bylo opět dokázáno. Během módních přehlídek jaro/ léto 2014 představila Pat McGrath, kreativní ředitelka Max Factor, výrazné černé looky s pomocí nových produktů z kolekce Excess. Jde o dvoufázovou řasenku, která slibuje objem a intenzivní barvu, a voděodolné oční linky v šesti odstínech.

zdroj: https://maxfactor.co.uk/




















EXCESS VOLUME MASCARA
Řasenka Excess Volume je doslova: "...určena ženám, které se cítily být zklamány běžnými objemovými řasenkami". Dvoufázové řešení je ukryto v poměrně mohutném obalu, kde je na každém konci upevněn jiný kartáček. První krok dodá řasám na objemu, pomocí kartáčku iFX (pro neznalé takový ten "gumový" :) a má drobné krátké štětinky. Druhý kartáček má delší, klasické štětinky a slibuje intenzivní černý lesk.



















Výhodou řasenky je bezpochyby balení "dva v jednom". Pokud toužíte po dokonalých řasách, oceníte několik MF produktů v jedné tubě. Na druhou stranu je třeba říci, že kartáčky a především jejich rukojeť jsou podstatně kratší, než je běžně zvykem. Pokud se vám klepou ruce nebo nemáte tolik zkušeností s líčením řas, může se stát, že se řasenka dostane i na místa, kde není žádána.

EXCESS INTENSITY LONGWEAR EYELINER
Druhým produktem jsou voděodolné oční linky v šesti odstínech. Tuha je vysouvací a v praktickém "držáčku", takže nemusíte ořezávat, stačí jen vytočit. Vedle klasické černé najdete zlatou, stříbrnou, nebo třeba tyrkysovou barvu, které zejména v období plesů a večírků najdou své praktické uplatnění.


Velkou předností tužek je jistě jejich voděodolnost a dlouhotrvající složení. Tužky skutečně drží jako přikované a ani po dlouhém a bujarém večírku vás nezklamou. Důležité je ovšem zdůraznit, že pro dokonalé odlíčení je potřeba použít dvoufázový odličovat očního makeupu.

TIP Max Factor pro dokonalé odlíčení kolekce Excess
Tampon namočený v očním odličovači na olejové bázi přidržte 1 minutu na víčku a pak pomalými tahy stírejte směrem dolů.

A jak na dokonalý "excess" look podle Pat McGrath? V následujících několika krocích vám předvedeme, jak na to.

EXCESS LOOK podle Pat McGrath
1. krok
Aplikujte jemný třpytivý oční stín v barvě, která je vaší pleti přirozená.

zdroj: https://maxfactor.co.uk/

2. krok
Na horní víčko aplikujte tužku Excess Intensity Longwear v odstínu 04 Charcoal. Zkoseným štětečkem zjemněte linku a  rozetřete do ztracena.

zdroj: https://maxfactor.co.uk/

3. krok
Pomocí prvního gumového kartáčku řasenky Excess Volume namalujte řasy od kořínků až po konečky.

zdroj: https://maxfactor.co.uk/
4. krok
Počkejte chvíli, než první fáze dobře ulpí na řasách, a aplikujte druhou, intenzivně černou vrstvu spíše ke konečkům řas.

zdroj: https://maxfactor.co.uk/

Výsledkem jsou výrazné oči a dramatický pohled, který je vhodný pro denní nošení. Pro večerní a intenzivnější líčení stačí nahradit jemný stín výraznějším, ideálně černým nebo temně šedým, a dlouhotrvající linku po rozetření ještě několikrát obtáhnout. Snadné, nemyslíte? :)

zdroj: https://maxfactor.co.uk/


Žádné komentáře: