11. prosince 2013

Creme Puff - 60 let na trhu!

Pudr Creme Puff slaví v těchto dnech kulaté narozeniny! Od roku 1953 se objevuje na trhu v nejrůznějších podobách a za svoji šedesátiletou existenci si získal miliony fanynek po celém světě. Letos dostal dárkem od společnosti Max Factor nový hvězdný obal, přesto jde stále o ten samý Creme Puff, jak jej známe od nepaměti.


Původním záměrem pane Maxe Factora bylo vytvořit kompaktní pudr, který by pomáhal hercům velmi snadno a rychle opravit a skrýt drobné nedostatky, dokonce i během natáčení. Hollywoodské hvězdy propadly kouzlu tohoto "tajného" pomocníka a během natáčení jej měly neustále poblíž. Touha žen po hollywoodsky dokonalé pleti přiměla společnost uvést pudr na trh a jakmile se dostal k běžným zákaznicím, jeho popularita jen strmě rostla.

V současné době je k dostání celkem 9 odstínů, z nichž si vyberou i ty nejnáročnější zákaznice. Pudr obsahuje jemné mikročástečky, které odrážejí světlo, rozzáří unavenou pleť a potlačují viditelnost všech případných nedokonalostí. Výsledkem je přirozeně sjednocený a rozjasněný vzhled, samozřejmostí je také typická jemná pudrová vůně nutně evokující zlatou éru Hollywoodských hereček. :-)


Tváří výroční kampaně k oslavě 60. narozenin ikonického pudr se stala ikona světového formátu. Gwyneth Paltrow, herecká hvězda, která má na kontě mnoho ocenění (mimo jiné Oscara za roli Lady Violy ve snímku Zamilovaný Shakespear), propůjčila svoji tvář k oslavě toho slavného líčidla.


„Gwynetina rozzářená krása je samým ztělesněním zlatavého půvabu Creme Puff. V jejím případě jde o ryzí moderní ikonu – stejně jako v případě Creme Puff. Nenapadá mne nikdo lepší, kdo by dokázal vystihnout ten nový, rozjasňující look!“, tvrdí Piia Hiltunen, finská vizážistka Max Factor.



Žádné komentáře: